• cystosus mit jelent

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        a választ köszönöm azért volt a fiamnak mr vizsgálata mert alacsony a höje 34-35 között és a höközpontot vizsgálták hypothermia t68ho miatt volt az negativ és akkor találták azta cyszta félét.ha olyan helyen van vagy nölne okoz poroblémát vagy megműtik és a höje ettöl lehet alacsony? és mást esetleg befolyásol? Előzmény: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/neurologia/104281

        Dr. Kerekes Éva válasza a neurológia témában

        Tisztelt érdeklődő! A levele alapján sajnos nem lehet semilyen felelőségteljes véleményt mondani, mivel sem az elváltozás helye, sem jellege, méretei nem tisztázhatóak. Általában az agyi ciszták nem kórosak, de a leveléből semmi konkrtétum nem derül ki. Kérem, forduljon bizalommal a vizsgálatot kérő orvosához, ő pontosan tudja tájékoztatni.


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva

        Kérdés: 2012. február 01., 12:17; Megválaszolva: 2012. február 02., 23:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: