• Trigeminus neuralgia kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        20 éve diagnosztizálták nálam a trigeminus neuralgiát. Eredménytelen volt számtalan gyógyszeres kúra, mágnestarápia, fényterápia, akupunktúrás kezelés, vitaminkúra. Ideiglenes tünetmentésséget eredményezett a Fájdalomklinikán alkalmazott injekciós kezelés, de fájdalmaim újra kezdődtek. Visszatérően az időjárási frontok váltakozásakor erősödnek föl panaszaim. Fájdalmaim viszonylagos csökkentését a Tegretol 200 mg-os tabletta eredményezi.

        Dr. Kerekes Éva válasza a neuralgia témában

        Tisztelt érdeklődő! Nem fogalmazott meg kérdést, ezért érdemlegesen nem tudok válaszolni. a trigeminus neuralgiára valóban hatékony a Tegretol, az adagot 3x 400 mg-ra is lehet emelni, ha szükséges. Más epilepszia elleni szerek is hatékonyak, főleg azok, amiket diabetikus polyneuropathiara törzskönyvezettek. Ezeket nem lehet kedvezményesen felírni, de a mágnesterápiánál biztos nem drágábbak. A vitaminok és fényterápia biztosan hatástalan, az akupunktura és mágnes terápia hatékonysága hit kérdése. jobbulást kívánok!


        Dr. Kerekes Éva
        neurológus, gyermekneurológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Kerekes Éva
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 22., 12:43; Megválaszolva: 2012. január 23., 23:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: