• labor eredmény értékelés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt web doktor. A kérdésem a következő:küldök egy vérvételi labor eredményt, amelyből kizárható-e kullancs álltal terjesztett lájm kór vagy agy és csont velő gyulladás. Mert 2 éve bppv re kezelnek mert a tünetei ugyan azok mint a lájm kórnak és nem javulok.mellékelem a labor eredményt.Köszönettel: Prokk István

        Dr. Lakos András válasza a lyme kór témában

        A BPPV jellemzője, hogy műfogással gyógyítható. Tüneteiben sincs köze a Lyme kórhoz, de az agyvelő- vagy a csontvelőgyulladáshoz sincs.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 21., 12:09; Megválaszolva: 2012. január 23., 18:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: