• kezek zsibbadása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Úgy másfél hónapja zsibbadnak az ujjaim.Nem tudok tőle elaludni és erre is ébredek.A jobb kézfejem reggelre be is dagad egy kicsit és nem tudom kinyújtani az ujjaimat.Az egész karomban érzek valami furcsát:nem fáj csak nagyon kellemetlen.Nem tudom,hogy mi lehet ez?Néhány hónapja nagy sok változáson megyek keresztül:szakítás,költözés,külföldi munka,egyedül lét,nagyon stresszes és sok-sok megerőltető munka.Májusban műtötték a lábaim visszérrel.Ezt csak azért írtam le,mert hátha köze van a dologhoz.Hozzáteszem ennek ellenére nem vagyok depressziós,mert tudom mit akarok és küzdök érte. Köszönöm a válaszát.

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a zsibbadás témában

        Kedves Kérdező! A tünetei alapján Önnek nagy valószínűséggel carpalis alagút szindrómája van, melynek lényege, hogy nyomódik kéz érző működését ellátó ideg a csukló magasságában. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek. Addig is éjszakára hordjon csukló rögzítőt, kenegesse a csuklója tenyér felőli részét nem szteroid gyulladáscsökkentő tartalmú kenőccsel.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 13., 21:38; Megválaszolva: 2011. december 14., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés