• Memória és koncetrációzavarok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Lassan már 5 éve azt veszem észre, hogy egyre nehezebben knocentrálok, és nem emlékszem olyan dolgokra, amelyeket én mondtam és a barátaim emlegetnek fel. Az utóbbi pár hónapra arra lettem figyelmes, hogy nem emlékszem a pár nappal ezelőtt elvégzett munkámra, sokat hibázom. Sokszor, ha visszanézem nem értem miért hibázhattam, hiszen tudom, hogyan kell helyesen elvégezni a feladatom. Mintha nem is én végeztem volna el. Menstruációm is rendszertelen nyár eleje óta, kb.2havonta. Sokszor ülve megszédülök egy pár másodpercre, állva mozgás közben nem.Olyan érzés, mintha valaki megfogná a fejem és elrántaná hirtelen. Stresszes helyen dolgoztam, de azóta már nyugodtabb környezetben dolgozom. November elején adtam vért. Torkom sűrűn gyulladt, évente négyszer, antibiotikumot kapok rá. Mandulámat kivették. Túlsúlyom van, munkába menet és haza sokat gyalogolok, gyümölcsöt rendszeresen fogyasztok. Lefogyni nem tudok. Ami igazán aggaszt az az emlékezetkiesés, és hogy képtelen vagyok koncentrálni. Milyen tanácsot tudna adni, merre induljak? Mit tehetek? Köszönöm segítségét.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne a memóriát tesztekkel ellenőrizni, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a probléma. Ilyen teszteteket pszichiáter orvos végez, keresse fel a területileg illetékes szakrendelést. A szédülés miatt ideggyógyászhoz forduljon!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 29., 17:00; Megválaszolva: 2011. november 30., 10:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés