• Aneurysma után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006-ben agyvérzésem volt, mivel a fejemben lévő 2 aneurismából az egyik kidurrant. Megműtöttek, elzárták mind a kettőt. Ebben a hónapban voltam CT vizsgálaton, mert erős nyilallást éreztem a fejemben. Az ideggyógyász megvizsgált, nem talált semmit és én is teljesen jól érzem magam. A CT leleten az alábbiak szerepelnek: Bal oldalon aneurysma stentelés utáni állapot, következményes artefactumokkal. A tentoriumszél mentén mk.o. discret sávszerű hyperdensitas húzódik. Állományi vérzés kizárható. Vél: A tentorium mellett lévő hyperdensitas megfelelhet minimális mennyiségű vérzésnek, feltétlenül kontroll javasolt. Kérdésem: Akkor most volt/van agyvérzésem, vagy nem? Mit jelent pontosan a vélemény? Sajnos az orvosom külföldön van, így nem tudom megkérdezni tőle. Köszönettel

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a agyi aneurysmaruptura témában

        Kedves Kérdező! Mivel nem láttam a felvételt nem tudom Önnek megmondani, hogy van e ott vér vagy sem. Mindegy, hogy nem elérhető az orvosa, menjen be az ambulanciára, ott megnézik a felvételt és eldöntik mi a teendő.


        Dr. Bessenyei Mónika
        neurológus

        Dr. Bessenyei Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 15., 10:48; Megválaszolva: 2011. november 17., 21:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés