Mitől lehet?

Tisztelt! Kb. 2-3 napja fájdogál a bal hónamalja és olyan mintha apró bizsergés, szurkálás lenne a kezemben! Emellett fájdalmasnak érzem a könyököm és néha a csuklóm is! Nem tudom hogy lehet e köze hozzá hogy fáj a bal lapockám alatt egy pontban? Olyan mintha meghúzódott volna az izom! Kb.3 hónapja voltam egy mell Uh-n mert akkor is éreztem fájdalmat a hónaljban, de akkor találtam kis csomóz is! Uh-n azt mondták nem látnak semmi kórosat csak a nyirokcsomó van beduzzadva ami lehet a borotválkozástól is ami 2nappal előtte történt! Azt javasolták akkor hogy ha nem múlik menjek vissza 3hét múlva, de már 3-4 napra rá n em éreztem a csomókat és a fájdalmat sem! A mostani nem tudom mi lehet? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a karzsibbadás témában

Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel nyomódik a kéz érző működését ellátó ideg vagy a könyök magasságában vagy fentebb a gerincből való kilépés után. Neurológiai vizsgálatot javasolnék Önnek, ahol a részletes kikérdezése és a vizsgálata után a megfelelő vizsgálatokat előírhatják.

Kérdés: 2011. november 10., 13:32; Megválaszolva: 2011. november 13., 19:59
Kérdések és válaszok: Neurológiai betegségek
Gyűrűs és kisujj szüntelen...
MR lelet értelmezése
Évek óta tartó szédülés
leukoaraiosis.