Betegség: Isiász

Tiszteletem Kedves Dr.nő/Dr. úr A Nagymamámnak elég "érdekes" Isiásza van, nem a dereka/háta fáj, hanem a keze és a lába robban le. Sok fájdalomcsillapítót szed. Peacemaker-e van, ezért fizikoterápia kilőve. Vérzékenységet segítő gyógyszert szed a szíve miatt, ezért innyekció sem javasolt, mert tályog alakulhat ki. Azt szeretném megkérdezni hogy tudna e valamilyen gyógymódot javasolni? vagy csak hogy enyhitse valami a fájdalmát? Elörre is köszönöm szépen. G.Richárd

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a isiász témában

Tisztelt KÉrdező! Először is ki kellene deríteni, hogy mitől vannak ezek a kéz- és lábfájdalmak. Esetleg van gyulladásos ízületi betegsége, vagy a kor előrehaladtával inkább kopásos ízületi megbetegedése van. Porcvédőt, fájdalomcsillapítót kellene tovább próbálni, illetve ha gyulladás is van, akkor a megfelelő gyulladáscsökkentőt kell elkezdeni. A kezekre víz alatti ultrahangot lehet adni, csak az elekromos és mágneses kezelések befolyásolhatják a pacemaker működését!

Kérdés: 2011. november 01., 16:59; Megválaszolva: 2011. november 03., 00:20
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Boka sérülés
Térdprobléma
Rotator köpeny syndroma
Csípőfájdalom
Jobb térd MRI és UH eredménye