Gerincsérv utáni időszak

Kedves dr Úr/Nő! Előszöris szeretném leszögezni hogy 17 éves vagyok, és két hónapja estem át egy műtéten, 2 porckorongsérvem miatt (lumbalis-4.5 csigolya). Az egyik sérvem ki volt szakadva, ezért sürgősen megműtöttek. A műtét után igénybe vettem gyógytornát, és egy ideig javultam is, viszont a lábamba kisugárzó fájdalom, amely a műtét előtt volt jelen, bizonyos szinten megmaradt. Az lenne a kérdésem, hogy ez a jellegű fájdlaom még mennyi ideig lehet jelen, És mire számítsak a továbbiakban? A választ előre is köszönöm! Eszter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bessenyei Mónika válasza a porckorongsérv témában

Kedves Kérdező! A fájdalomnak szép lassan el kell múlni, hacsak nem alakul ki a műtét helyén hegesedés, mely ugyanúgy nyomhatja a kilépő ideggyököt, mint a sérv. Állandó gyógytorna, gerincfűző viselése javíthat az állapotán. Az úszást és a McKenzie tornát javasolnám.

Kérdés: 2011. október 27., 14:34; Megválaszolva: 2011. október 29., 17:04
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma