Állandó derékfájás

10 éve volt porckorong sérv mütétem. MR vizsgálat mütét után kimutatta a nagymértékü hegesedést és Tarlov ciszta meglétét az 4-5 csigolyáknál. Reggel nagyfokú derékfájásra ébredek ami a Contramal csepp /18 csepp/ hatására elmúlik ugyan kis időre de sem állni sokáig, sem ülni vagy hosszabb ideig bármit csinálni nem tudok a kiujuló fájdalom miatt. Idegorvos szerint a hegesedés nyomja az idegeket az okozza a fáfdalmat.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza a Derékfájás témában

Tisztelt KÉrdező! A Contramal valóban ideig-óráig segít a fájdalmak csökkentésében, a hegesedés okozhatja a panaszait, illetve további meszesedés, kopás is.Javasllom, hogy próbáljon meg fizioterápiáés kezelésket, gyógytornász segítségét is igénybe venni, mert ezekkel hosszabb távra érhető el, hogy csillapodjon a fájdalom.

Kérdés: 2011. október 23., 12:40; Megválaszolva: 2011. október 24., 14:25
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Sacroileitis - Mire számíthatok?
Könyök-alkar fájdalom
Kéz fájdalom
Boka sérülés
Térdprobléma