• ízületi probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! MRI vizsgálati eredményeimet látva teljesen elkeseredtem. 34 éves vagyok (kissé túlsúlyos). Csaknem 3 hónapja szenvedek a térdeim fájdalma miatt, nagyon nehezen járok, egyedül sehova sem tudok menni. A diagnózis: minimális felszaporodott térdízületi folyadék; kezdődő arthrosis; mucoid degeneratio; mindkét meniscusban a mediális esetében dorsalisan apró ruptura gyanúja; a laterális meniscus elülső és hátulsó szarvában mucoid degeneratio mutatkozik, akárcsak a mediális meniscus esetében, de az utóbbinál ez a jellegű jelzavar nagyon rövid szakaszon valószínűleg eléri a dorsalis felszínt; folyamatos lefutású elülső és hátulsó keresztszalag valamint oldalszalag komplexek. Szeretnék tanácsot kérni a kezeléssel kapcsolatban. Milyen készítménnyel segíthetem a gyógyulást? (És tulajdonképpen mi bajom van és mennyire súlyos és mennyi idő alatt lehet újra fájdalommentes az életem? Mikor fogok újra szaladni és táncolni?) Előre is nagyon szépen köszönöm. Szép napot! Magdolna Mária

        WEBBeteg Szakértő válasza a Térdfájás témában

        Kedves Magdolna! Szakértőnk már válaszolt kérdésére, melyet az alábbi címen megtekinthet: https://www.webbeteg.hu/orvos-valaszol/mozgasszervi_betegseg/99127 Üdvözlettel


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 19., 16:21; Megválaszolva: 2011. október 20., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés