• Térdfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        WEBBbeteg! Kezdő futó vagyok! Futás után még tornászni akartam, mikor le akartam térdelni megroppant mindkét térdem és azóta is(1 hét) nagyon fáj. Főleg mikor leülök vagy felállok. Mi lehet az oka és mivel kezeljem? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térdroppanás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Elmondása alapján több dolog is állhat a háttérben. Lehet, hogy egyszerű rándulásról van szó, de a gyűrűporc szakadása sem zárható ki. Pontos válaszért keressen fel egy baleseti, vagy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 18., 15:25; Megválaszolva: 2011. október 20., 21:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés