Csipőprotézis műtét

Tisztelt Web Doktor! Szeretnék érdeklődni, hogy van-e olyan módszer amely a csipőprotézist ember barát anyaggal van bevonva..sajnos szeptikus okok miatt elkellet távolitani. 2006-ban beraktak egyet de sajnos kikelet venni, félév múlva ujjat kaptam de ezt is eltávolitották mert itt súlyos szeptikus állapot lépett fel...végül Budapestre kerültem az OORI-ba a szeptikus osztályra s ott kivették.Ez 2009-ben történt..röviden..van-e rá valami esély hogy valamikor is kaphatok újból protézist.Tudom ez igy nem igazán pontos de van olyan intézmény ahová fordulhatok. S ha van hol tudnak segiteni... Jelenleg 2 könyökmankóval közlekedem. Előre is köszönöm válaszát.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bogdán Aurél válasza Csipőprotézis műtét témában

Pontos válaszhoz elengedhetetlen lenne egy vizsgálat illetve a korábbi eredmények és dokumentációk ismerete. Az Ön helyzete nem könnyű. Ennyi szövődmény után célszerű lenne valamelyik nagy ortopédiai intézetbe, egyetemi klinikára elmenni (Budapest, Debrecen, Szeged, Pécs) , ahol a szakemberek az egyik legfelkészültebbek és nagyobb gyakorisággal kezelnek hasonló panaszokkal rendelkező beteget, mint kisebb, kórházi osztályokon. Az egyetemeken nem csak a felkészültség jobb általában, hanem a protézisek minősége is. Azt javaslom keresse fel a lakhelyéhez közelebb eső intézményt, ahol vizsgálatokat követően pontosabb választ tudnak majd adni Önnek.

Kérdés: 2011. október 18., 12:40; Megválaszolva: 2011. október 18., 14:57
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
Tartasjavito?
Tiszelt Doktorno! Gyerekkorom ora rossz testtartasom van, eloregornyedt vagyok, fajdalmaim csak turazasok, kerkeparozasok utan vannak. Remutamologus...
SPA, vagy nem SPA?
Tisztelt Doktorúr/nő! Kérem értelmezzék a lelet szövegét, amit a barátnőm SPA gyanúja miatt kapott. "Kétirányú D és L gerinc, betekintő SI...
Lelet értelmezés
Azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy volt 7 hete egy balesetem, megcsúsztam a lépcsőn, a kisfiammal a kezemben ,nem estem el, de nagyon mélyen...
Gyermek ízületi kattogás
Tisztelt Doktornő. Lányom 11 éves, túlsúlyos kislány. Az utóbbi kB. Egy évben kattognak az ízületei, pár hónapja a lábfeje lépéskor, járáskor...
Hátsérülés
Kedves Doktornő! Tegnap este bevásárláskor a bolt biztonsági őre a 2 automata bejárati ajtó (külső-belső) között állva megállított, hogy...