Lelet.

Kedves Doktornő.Ismételten kéréssel fordulok önhöz. Mr vizsgálat után a dr ezt a választ adta: Jobb oldali lumsoischialgia miatt vizsgáltuk, gyöki tünetet nem találtunk.L-gerinc MR intervertebralis discusherniát nem igazolt, degenerativ elváltozások ábrázolódtak.Panaszaiban jelentős regressziót él meg. Műtéti megoldás nem javasolható. Élelmiszer eladóként dolgozok, ami nem egy gerinc kímélő munka.ezért is nagyon félek vissza menni dolgozni. Meg a másik kérdésem a terhesség szóba jöhet e? Sajnos a panaszaim nem igen múltak el.Hát fájás, de most már a térdem és a bokám is fáj.Na és az álló képességem se a régi.Tanácstalan vagyok, mit csináljak.Ez a gerinc betegség, később sérv is lehet.Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szamosi Szilvia válasza izületi fájdalom témában

Tisztelt KÉrdező!

Megértem, hogy aggódik a munka okozta terhelés miatt, mert valóban nem használ a gerincének. Trehesség szóba jöhet természetesen, azonban ahogy halad előre a terhességi hetekben, úgy kell majd fokozottan ügyelnie, hogy hirtelen mozdulatokat ne tegyen. Ha van lehetősge munkakört váltani, akkor mindenképpen javaslom, hogy könnyebb munkakörben gondolkozzon!

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2011. október 12., 08:32; Megválaszolva: 2011. október 14., 21:23
Kérdések és válaszok: Mozgásszervi megbetegedések
izületi fájdalom
Édesapám dialízis kezeléseken vesz rész. Napi 2 l folyadékot fogyaszt. A kezelések alkalmával több folyadékot vesznek el mint indikolt lenne. Kb 4...
Csípőízületi fájdalom
Édesanyám nevében írok: Ő 72 éves, eddig nagyon jó fizikai állapotban volt, mozgékony, aktív. Nincs különösebben túlsúlya sem. Mostanában...