Hirdetés
      • Lábfej

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Egy ideje néha megfájdul az egyik lábfejem, de eddig nem volt vészes, de kb. egy hete nem tudtam már rá állni sem, annyira fájt. A fájdalom a lábujjak felett, valahol a lábközépcsontok körül fájhat. Egy véletlen folytán rájöttem, hogy magassarkúban egyátalán nem fáj, így most azt hordok egész nap. Amikor átváltok laposra, akokr már nem fáj annyira, de sántikálok. Lehet ez valami komolyabb elváltozás jele, vagy csak sokat hordtam lapos cipőt? Érdemes kivenem egy napot hogy megvizsgáltassam, és ha igen hova kell ezzel fordulni? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgászervi panasz témában

        Kedves Kérdező! A probléma kivizsgálására mindenképp vegyen ki egy szabadnapot, addig is pihentesse lábát, hordjon kényelmes cipőt, kenje gyulladáscsökkentő fájdalomcsillapító kenőccsel. Ortopédiát keressen fel.


        Kérdés: 2011. október 10., 10:31; Megválaszolva: 2011. október 11., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: