Hirdetés
      • Nyaki gerinc

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nyaki gerinc CIV.kiszakadt porckorongsérv műtét volt,2009-ben .Titán lemez csavarokkal fixációval.Azóta is érzem a gégém mögött (a torkomnál)az erős nyomást és feszítést )A gégén furatnyom amelyet azon eljárással végeztek a műtétkor..Alatta a CVII csigolya is sérves épp hogy hozzáér a gerincvelőhöz.Újabb Mr vizsgálat után nem találtak mást csak műtéti nyomokat ,nem tudni az erős feszítő érzést a gégében.Mitől lehetséges hogy még mindig érzem ,pedig rehabilitációval kezeltek,és nem múlikel ,és nehezebb a terhelhetőségem-e miatt.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a gerincsérv műtét témában

        Tisztelt Hölgyem! 2 éve operálták, ennyi idő alatt a szervezet általában hozzászokik a krónikus bajokhoz, így a fém nyomásához is. Ha MR is volt a közelmúltban, és az is negatív eredmnénnyel, akkor javasolnám reflux irányában vizsgálni, mert a savcsorgás is okozhta ilyesféle panaszokat. Gégészt vagy gasztroenterológust keressen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 07., 09:33; Megválaszolva: 2011. október 10., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés