Hirdetés
      • Nyaki gerinc

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nyaki gerinc CIV.kiszakadt porckorongsérv műtét volt, 2009-ben.Titán lemez csavarokkal fixációval. Azóta is érzem a gégém mögött (a torkomnál)az erős nyomást és feszítést )A gégén furatnyom amelyet azon eljárással végeztek a műtétkor.. Alatta a CVII csigolya is sérves épp hogy hozzáér a gerincvelőhöz.Újabb Mr vizsgálat után nem találtak mást csak műtéti nyomokat, nem tudni az erős feszítő érzést a gégében. Mitől lehetséges hogy még mindig érzem, pedig rehabilitációval kezeltek, és nem múlikel, és nehezebb a terhelhetőségem-e miatt.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a gerincsérv műtét témában

        Tisztelt Hölgyem! 2 éve operálták, ennyi idő alatt a szervezet általában hozzászokik a krónikus bajokhoz, így a fém nyomásához is. Ha MR is volt a közelmúltban, és az is negatív eredmnénnyel, akkor javasolnám reflux irányában vizsgálni, mert a savcsorgás is okozhta ilyesféle panaszokat. Gégészt vagy gasztroenterológust keressen.


        Kérdés: 2011. október 07., 09:33; Megválaszolva: 2011. október 10., 07:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: