Hirdetés
      • Alagútszindróma vagy trombózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kb fél éve a térdhajlatomban érzek feszítő húzó fájdalmat, ami akkor jelentkezik, ha guggolásból állok fel. Könnyen le tudok guggolni, de a felállás, és az elindulás nehéz és ilyenkor fájdalmas. néhány lépés után helyrejön. Nem végzek ülőmunkát, sőt sokat megyek. Régen sokat végeztem folyamatosan a térdnek megerőltető munkát. Viszereimmel igazában nincs gond, ( gondolom én ) nap vége felé érzem, hogy nehezebbek a lábaim kicsit. Szeretek sportolni, aerobikozni, futni, ( heti 2-3 alkalom) de nem tudom, hogy ezzel ártok vagy használok. Mi lehet a gond? Mitől van ez a fájdalom, sportolhatok-e továbbra is? Válaszát köszönöm!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a Térdfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Lehetséges, hogy van Baker cysta a térdhajlatban, ami okozza a feszítő érzést, de lehet sajnos porckopás, vagy leválás is a panaszai hátterében. Keressen fel egy reumtaológust, vagy ortopédust!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 05., 20:07; Megválaszolva: 2011. október 12., 21:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
      • Infografika és videó
      • Hirdetés