Hirdetés
      • Térdsérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! Két hete elestem és megütöttem a térdem és a bokám. A bokám csúnyán feldagadt és fájt, a térdemmel nem is foglalkoztam. Aztán érezni kezdem a térdem is, ami azóta is fáj, főleg terheléskor és akkor mikor sokáig hajlítva tartom a lábam. A bokám gyógyulni látszik, ám a térdem fáj, vajon mi lehet ennek az oka? Szükséges orvoshoz fordulni? és ha igen:milyen orvost keressek fel a problémával? vagy esetleg otthon is kezelhető? Köszönöm a válaszát! B.Beata

        Dr. Csuth Ágnes válasza a térdfájás témában

        Kedves Kérdező! A sérülés súlyosságának eldöntése csak orvosi vizsgálattal lehetséges, javaslom, hogy traumatológust keressen fel, addig is térdrögzítő, fájdalomcsillapító kenőcs, porcvédő javasolt.


        Kérdés: 2011. szeptember 30., 15:09; Megválaszolva: 2011. október 03., 09:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: