• Csípőfájdalom - zöldkagyló kapszula sem segít

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr/nő! Vizsgálatok és gyógyszeres kezelések után a csontkovács javaslatára felváltottam a Proenzi 3-at a zöldkagyló kapszulára, mert szerinte az jobb. Most egy ideje nagyon fáj a forgóm. Ha pihenek is , ha ülök is. Lehetséges, hogy nem jó ez a kapszula nekem? Az orvos szerint a koromnak megfelelő a csípő kopásom a bal oldalon. Honvéd Kórházban voltam kb. 1.5 éve ezen a vizsgálaton. Várom válaszát, tisztelettel:

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. Ismernem kellene a röntgen felvételeket is. Ha a zöldkagyló kapszula mellett panaszai vannak, akkor Önnél nem hatásos. Előre haladottabb porckopás esetén magasabb hatóanyag tartalmú porcerősítőre van szükség és mellette nem szteroid gyulladáscsökkentő szedésére. Mivel ezen gyógyszerek nagy része receptköteles, azt javaslom keressen fel egy ortopédiai szakrendelést, ahol ismételt vizsgálatokkal a megfelelő kezelést tudják beállítani Önnek.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 16:24; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés