• Power Step

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Korábban is fájt a vállam, derekam. Amióta a Power Step kondicionáló gépet használom mintha gyakrabban fájna.Létezik, hogy a gép használata közben fellépő testrázás okozza? Gyógyszerek mellékhatása is lehet? Ezeket szedem:Betaloc Zok 25mg, napi 1db.Oprymea 0, 088, napi 1db(fáradt láb szindrómára). Apadex 1, 5, napi 1(láb vizesedésre)Ezeket évek óta szedem.Köszönöm a választ! Üdvözlettel:Kristóf Józsefné

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgászervi panasz témában

        Kedves Kérdező! Elképzelhető, hogy a gép okozza a fájdalmait, ezért átmenetileg ne használja azt, ha panaszai rendeződnek, akkor megvan az ok, ha továbbra sincs javulás, akkor egyéb ok valószínű


        Kérdés: 2011. szeptember 28., 12:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: