• Gerincsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A 2005-ben már kezdődő gerincsérvem mostanra komoly fájdalmakat okozó gerincsérv lett,. Az MR vizsgálat leletét elolvasva az orvos elmondta, hogy a csigolyák közötti lágy rész kiboltosult, illetve a másik csigolyánál már "kiszakadt". Tulajdonképpen ezért van a nagy fájdalmam,. Műtétet nem javasolta az orvos. A rendszeres tornát, fürdőkórházi beutalást javasolt,. Rendszeresen tornázom, voltam fürdőkórházban, kaptam kezeléseket, viszont az állapotom nem javult. Mit kellene tennem?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a gerincsérv témában

        Tisztelt Kérdező! Mindenképpen törekedni kell arra, hogy találjon olyan fájdalomcsillapítási módszert, ami beválik, hatékony, hogy 48 évesen ne kelljen állandó fájdalommal küzdenie. Azt gondolom, hogy a tornát mindenképpen forszíroznia kell, Mc Kenzie torna, ami gerincsérv esetén ajánlott, úszás, illetve gyógyszeresen is lehet próbálni, hogy mi az ami beválik.


        Kérdés: 2011. szeptember 27., 20:33; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 13:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Bőrbetegségek a lábon