• PORCKOPÁS

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő! Nyugalmi helyzetben jelenkező mko.váll fájd, időjárással összefüggő bo, av.fájd.Vállizületi mozg.fiziológias.Nyakigerinc mozg fájdalmatlan gerinc göb megt.lumb.anteflexió 45 fok.Bosacralis.glut Valleix pont nyom. érz. Bo nyujtási tünet 60 foknál poz. lábfej dorsálflexió megt. igy tudtam leirni ezzel én mennyit dolgozhatok? ithon mert minden fajta időváltozást megérzek ezzel a betegséggel. Köszöm Mielőbi Válaszát!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a mozgászervi panasz témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Leírása alapján kezdődő gerincsérvre és gerinc meszesedésre van gyanú. Pontos diagnózishoz idegsebészeti és ortopédiai vizsgálat szükséges, illetve a megfelelő terápia beállításához is. Azt, hogy mennyit dolgozhat, azt a fájdalma határozza meg. Tulajdonképpen amilyen terhelést még elvisel, annyit dolgozhat.


        Kérdés: 2011. szeptember 22., 17:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 24., 09:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: