• Lapocka feletti izomcsomó, szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/úr! Sokszor van bal oldalon a lapockám felett izomcsomó. Többször érzem, hogy merev, beáll a nyakam az ülőmunkától, illtetve szédülök. Ha időm engedi, eljárok futni. Mit tehetnék még? Anno egy csonkovács azt mondta, hogy stresszes vagyok.

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgászervi panasz témában

        Kedves Kérdező! A testtartásra való odafigyelés, gerinctorna, gyógymasszázs segíthet a panaszok rendezésében. Azt is megpróbálhatja, hogy speciális tartásjavító labdán vagy párnán ül, speciális cipő is jó hatású lehet.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 13:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: