• Köszvény és tejcukor érzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot! az lenne a kérdésem hogy tejcukor érzékenységem miatt nem tudom szedni a MILURIT nevű gyógyszert és e gyógyszer hejett mit ajánlana figyelembe véve a tejcukor érzékenységemet válaszát előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a köszvény témában

        Tisztelt Kérdező! A Milurittal azonos hatónyagú, más készítmény nincsen jelenleg forgalomban. Így a diétát lehet ilyenkor folytatni, illetve gyulladás esetén gyulladácsökkentőt, Colchicum dipertet használni.


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 17:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 22:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: