Hirdetés
      • Térd sportsérülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Sportolás közben egy rossz mozdulat során a térdem megbicsaklott. Másnap reggelre megdagadt, nyomásra oldalt érzékeny Nyugalmi állapotban nem fáj, de terheléskor igen (bicegve járok). Borogatom, valamint kenőccsel kezelem. Kenőcsként elsősorban az ACTIVON Extra Gélt használom, de már raktam rá Fastum gélt is. Kérdésem az lenne, hogy ez elegendő-e vagy tanácsos orvoshoz fordulni? Mennyi idő után várhatom, hogy helyrejön? A duzzanat magától helyre jön majd a kenőcs és pihentetés hatására vagy orvosi kezelést is igényel? Melyik a legjavallottabb kenőcs a kezelésre? Köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a Térdfájás témában

        Kedves Kérdező! A sérülés pontos mértékének és a teendők megítéléséhez szükséges a traumatológiai vizsgálat, ezért keressen fel egy szakrendelést, addig is pihentetés, térdrögzítő, ha van, kenőcsös kezelés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 13:04; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés