• El lehet intézni a fenti problémát egy Meloxan 15 mg-os tbl-vel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        fenti problémámmal elmentem reumatológiai vizsgálatra. Nem kerültem közelebb ahhoz, hogy megtudjam mi okozza a gyakori fájdalmat, pedig azzal kezdtem.Megvizsgált az orvos, felemelte a kezemet, megtekergette az ujjaimat, fej jobbra-balra,laborleletet vittem, az rendben volt, fájdalom esetére írt egy Meloxan 15 mg tbl. szedjem végig 30 napon keresztül. További panasz esetén menjek controllra. Nem tudtam meg semmit.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mozgászervi panasz témában

        Kedves Kérdező! A kórtörténet ismerete és vizsgálat személyes elvégzése nélkül a terápiáról nyilatkozni nem tudok. Ha állapotában nincs javulás, menjen vissza kontrollra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 16:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés