Hirdetés
      • Autóbaleset

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Július közepén volt egy autóbalesetünk. Szerencsére komolyabb sérülés nélkül megúsztuk. Amikor előrecsapódtam a két lábamat ütöttem meg a térdem alatt. Utána hetekig volt rajta kék-zöld duzzanat. Járni tudtam rajta, csak akkor fájt, ha valami hozzáért. Azóta eltelt lassan két hónap és még nem gyógyult meg teljesen. Mindig van duzzanat és ha sportolok (pl. futás, kerékpározás) újra fáj. Természetes, hogy ilyen lassan gyógyul meg ez a sérülés?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a térsérülés témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Általában az ilyen sérülések pihentetés és gyulladáscsökkentő krémek alkalmazása mellett 3-4 hét alatt megszűnnek. Ha a fentiek elmaradnak, leginkább a pihentetés, akkor 2-3 hónapig is képes fájni.Ha a fájdalom nem mutat csökkenő tendenciát, akkor érdemes visszamenni a balesetire, mert lehet, hogy valamilyen társsérülés is volt, amit nem vettek észre.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 07., 21:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés