Hirdetés
      • A bal térden be hasogat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jó napot 2 hete veten észre hogy a ball térden be hasogat és fáj szerencsére törés nem volt se meg húzódás .mit tanácsol mit tegyek

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nem tudok pontos választ adni. amit tehet, hogy rövid ideig kíméli a térdét szed valamilyen porcerősítő készítményt esetleg fájdalomcsillapítót. Ha 2-3 hét alatt nincs jelentős javulás, akkor keressen fel egy ortopédiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 11:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés