• Zsibbadó, nem múló lábfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Van egy olyan problémám,hogy egy két hete nagyjából fáj a bal lábam,vagy is pontosabban úgy kezdődött,hogy a comb izmoknál éreztem egy olyan fájdalmat mint ha izomlázam lenne vagy meghúztam volna,de arra gyanakszok,hogy ez biztos nem az,mivel nem sportolok és olyan érzés mint amikor fogamzásgátlót szedtem.Akkor iszonyatosan fájt aludni sem bírtam,de persze ez most nem ilyen intenzív viszont az aggodalmam,hogy egyre többet fáj és már lement a vádlimhoz és ilyen zsibbadó érzés és néha feszül is.Hozzátenném,hogy elég komoly pánikbeteg és hipochonder is vagyok bármit el tudok képzelni magamnak,de csak akkor hogy ha tünetek vannak ok nélkül nem.A kérdésem az lenne,hogy ezért keressek e fel orvost,vagy hagyjam amíg elmúlik majd ? Előre is köszönöm a válaszát! Üdv

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni, főleg, hogy van az alapbetegsége is, így az elmondott tünetek nehezen értékelhetők. Valószínű, hogy nincs semmi komolyabb baja, mert ezen tünetek inkább az idősebb korra jellemző betegségek során alakulnak ki. Biztosra csak akkor lehet menni, ha felkeres egy ortopédiai vagy ideggyógyászati szakrendelést, ahol vizsgálatokkal megnyugtató választ fognak tudni adni Önnek.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 01., 07:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 03., 14:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: