• Mitol lehet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        arra lennek kivancsi hogy egy hete roszulvoltam fuladtam hasmenesem volt farradekonysag gyotort egy privat orvostol kaptam eleg eros kapszulat gyulladasra es gyomorvedot kelett inom valamint gyomorjavito kapszulat.nagyon felvoltam fazva tiszta elenksarga volt a vizeletem huvejbupot kaptam ra ezt meg hasznalom de a tobbit en oszessegeben egesz jolvagyok de egyik nap megcsusztam es megfajdult a bal oldalam a csipocsont fellet es a bordak kozott.tegnap szinte nemis ereztem de este nagyom belenyilalt ugyaez a resz mareggelre pedig a masikoldalam de az alig eszlelheto viszonnt a bal oldalam meg mindig erzem plane mozgas utani piheneskor es ha mejj levegot voszek tegnap a bordaim kozott kisebb nyomo erzest tabasztaltam meg hasi gorcsot,leszamitva a baloldali gorcsoket eleg jolerzem magam ettool fugetlen a gorcs elotti nap fajt az a felem utanna ojan erzesem van mintha bufognom vagy szellentenem kellene es ha sikerul akkor elmulliik vagy enyhul afajdalom egyebkent nem borzasztoan faj de erezheto elegge.keezeltek meg horgotagito kaoszulaval mondvan hogy asztmas vagyok valamint panklav 500 plusz125mg t kellett 8orankent szednem a betegseg alatt ket harom napig szinte semmit nemettem akarhogy ittam kivolt szaradva a szajam.szeretnem tudni ogy a bordam alatt es egyben a csipo feletti fajdalom maj szurodas ezutobi eleg eros volt mitol lehetett es ha a bordaim kozt az a gyomo fajo resz amit altalaban tapintaskor erzeb minek a tunete lehet.esetleg betudhato e az eveskiaaaaaaaaaaaaaradasnak es gyogyszerszedesnek.nemszeretnek mar orvoshozmenni kerem mielobb irjon elegge panikolos vagyok.koszonom turalmat es mielobbi vallaszat

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csípőfájdalom témában

        Panaszai elég szerteágazóak, így vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. A fájdalom természetesen lehet az eséstől és a megütéstől, de ezer, megy egy oka lehet (sebészeti, belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati). Mindenképpen azt javaslom, hogy keressen fel egy baleseti és egy sürgősségi szakrendelést, mert csak így lehet panaszainak pontos okát megállapítani.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 06:54; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: