• Gerinc fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A jobb oldali gerinc fájdalmaim miatt a z egész jobb oldalam fáj és erek jöttek ki a lábamon és be is van dagadva.

        Dr. Veress Dóra válasza a gerincfájdalom témában

        Kedves Asszonyom! A visszeresség és a lábdagadás nem a gerincpanaszai miatt vannak, attól független tünetek. A probléma pontosabb kivizsgálásához keresse fel aháziorvost, és csináljanak egy gerincröntgent, ideggyógyászati, reumatológiai vizsgálatot. A lába miatt kardiológiára kellene mennie, illetve érsebészetre.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 30., 05:34; Megválaszolva: 2011. augusztus 01., 00:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: