• Mell alatti fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb négy hónapja folyamatos,hol erősödő,hol gyengülő fájdalmat érzek a bal mellem alatt és ha alaposan kitapintom a fájdalmas területet,valami csomó félét is tapasztalok.A kislányom játék közben volt hogy véletlenül megrúgott,de ez is már régen volt,valamint gyúróterembe is edzettem minden nap,lehet hogy ott történt valami.Először azt hittem,a melltartók miatt van,esetleg túl szorosak,de már nem hordok.Nőgyógyász megvizsgált és azt mondta,nem a mellemben van probléma,Cataflant írt fel,de semmi javulás.Mi lehet ez?Hova fordoljak,van -e valami fájdalom csillapító erre az esetre?Kérem segítsen!Köszönöm.

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mellkasi fájdalom témában

        Tisztelt KÉrdező! Inkább ki kellene deríetni, hogy honnan ered a fájdalom, mert a Cataflam is egy általános fájdalomcsillapító, mely jó hatású szokott lenni ilyen esetekre. Tehát azt javaslom, hogy egy mellkas rtg, bordartg, és esetleg egy emlő UH készüljön, hogy van-e esetleg traumas eltérés, vagy bármilyen csomó a mellben. Lehet esetleg bordaközti idegfájdalom is, arra inkább más jellegű fájdalomcsillapító javasolt, ezt ideggyógyász tudja Önnek megjavasolni, ha más szervi eltérés nem igazolódott.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 29., 15:00; Megválaszolva: 2011. július 30., 15:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: