Hirdetés
      • Rosszul alszom, éjszaka fájnak a lábaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Hetek, sőt hónapok óta rosszul alszom.Nagyon ritka az, amikor kipihenten ébredek, szinte minden reggel olyan fáradt, nyúzott, meggyötört vagyok, mint akin az úthenger átment. Ennek az okát sem tudom, de nagyon-nagyon rossz ez! A másik problémám, hogy éjszaka nagyon fájnak a lábaim. Bokától felfelé kb lábszár középig. Őrjítő ez a fájdalom, jelenleg 3-4 hete tart, de már régebb óta vissza-vissza térő problémám. A helyi orvosunk azt mondta, nem keringési zavar, mert tapintja a bokában az ütő eret. Hová forduljak a panaszaimmal? Ön mit javasol? Válaszát és segítségét előre is köszönöm! Tisztelettel: B.J. Eger

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Egy általános belgyógyászati kivizsgálás szükség lehet a fáradtság, alvászavar miatt, illetve neurológiai vizsgálat emlett az alszárfájdalom miatt. Lehet, hogy perifériás kis ideg bántalom, ún. neuroapthia okozza a fájdalmat, de ehhez meg kell vizsgálni, ismerni kell az esetleges társbetegséget (pl. cukorbetegség van-e?), vérvétel is szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 26., 09:29; Megválaszolva: 2011. július 27., 21:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés