Hirdetés
      • Kar elszineződése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő !Doktor Úr! Kérdésem az anyukámmal kapcsolatban lenne, aki 56 éves. A jobb keze nagyon sűrűn ellilul, bedagad, tenyere elvörösödik, még akkor is, ha nem megterhelő munkát végez. Ilyenkor fel szokta emelni magasra, s kis idő után elhalványodik. Volt már érsebésznél is, aki megvizsgálta ultrahanggal, nyaki röntgennel, de nem talált semmi problémát. Kb. két hete derült ki, hogy cukorbeteg, de az orvos azt mondta, ezt nem a cukorbetegség okozza. Egyébként magas a vérnyomása, és túlsúlyos is. Kérdésem az lenne, hogy forduljunk-e tovább valamerre, esetleg más orvoshoz vagy másfajta vizsgálatra. Előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Szanyi Andrea válasza a cukorbetegség, kar elszíneződése témában

        Kedves Kérdező! Milyen ultrahang vizsgálat történt? A felső végtag artériás és vénás duplex ultrahang vizsgálata javasolt panaszának kiderítésére. Háziorvosa adhat beutalót erre a vizsgálatra.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szanyi Andrea
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 25., 08:49; Megválaszolva: 2011. július 26., 17:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés