• Burza és szoptatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/Doktor nő! Kb. két hónapja a jobb térdemen bursa alakult ki. Hetente jön elő, kb. két napig tart, majd lelappad. Sajnos hiába pihentetem, jegelem, stb. nem történik változás. A problémám még az lenne, hogy szoptatok és semmiféle gyulladás gátlót, illetve szteroidot nem kaphatok. Legalábbis úgy tudom. Az lenne a kérdésem, hogy mit tehetnék ez ügyben, mert nem szeretném elválasztani a kisfiamat (6 hónapos), de, ha nem lesz más megoldás, sajnos kénytelen leszek, mert minden alkalommal egyre nagyobb a duzzanat és most már a csontot is nagyon nyomja és fáj. Köszönöm válaszát! Noémi

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a szoptatás, burza témában

        Kedves Noémi! Próbálja meg bekenni gyulldáscsökkentő kenőccsel, pl. Flectorral, azt nyugodtan használhatja a szoptatás alatt is. Ha ez sem hatékony, akkor viszont meg kell mutatni a háziorvosnak, vagy reumatológusnak, hogy az okát ki lehesen elsőként deríteni, aztán ha szükséges, a megfelelő kezelést elkezdeni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 18., 09:34; Megválaszolva: 2011. július 19., 17:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: