Hirdetés
      • Derékfájás fekvő állapotban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elég régóta fáj a derekam,de úgy egy hónapja elviselhetetlen.Ha lefekszem pihenni az oldalamra, 5perc és elkezd fájni a jobb combomtól végi teljesen a lábujjamig.utána muszáj a hátamra fordulni úgy egy kicsit enyhül .ma már állás közben is égő érzést éreztem a jobb alsó lábszáramba.Fekve szinte nem jó sehogy már,remélem nem valami komoly?köszönöm előre is válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a derékfájás témában

        Tisztelt Kérdező! A lesugárzó jellegű fájdalom utalhat arra, hogy porckorongsérve van, mely nyomja a gerincvelőből kilépő ideggyököt, és ez jelentkezik kisugárzó fájdalomként. Mindenképpen azt javaslom,hogy keressen fel egy reumatológiai rendelést, ahol elirányítják gyógytornára, megfelelő kezelésekre. Addig is hagyományos fájdalomcsillapítót, pl. Cataflamot lehet próbálni a fájdalomra.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 16., 21:30; Megválaszolva: 2011. július 22., 17:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés