• Megint fej

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Hihetetlen mértékben vonzom a sérüléseket.. 1hónapja volt fejsérülésem, akkor irtam is Önnek mert aggódtam, végre mire megnyugodnék jön egy újabb. 1hete ismét bevertem a fejem de most a bal hátsó részt. hátraestem és az ágynak az élesrészét pont elkaptam a fejemmel. lett is egy jó nagy púp amit lejegeltem és elmúlt. a helye fáj, érintésre érzékeny és mitnha zsibbadna azon a részen kicsit és fáj is a fejem. hányingerem nincs nemis szédülök. Ha hematoma ill. vérrög lenne jelentkezett volna, ugye? Mennyi az az idő amig aggódnom kellene? Korházba nemmerek elmenni mert megint aztmondaák h nem indokolt ct stb csak ha hányingerem lenne meg ha szédülnék.. mit tegyek?

        Dr. Bogdán Aurél válasza a fejsérülés témában

        Ha nincsenek tünetei (szédülés, hányinger, hányás, kettős látás), és a panaszok el múlnak 10-14 nap alatt, akkor nem kell orvoshoz fordulnia. Ha a fenti tünetek jelentkeznek 2 héten belül akkor érdemes még orvoshoz menni, azt követően már igen kicsi az esély, hogy valamilyen komplikáció kialakuljon.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 16., 16:19; Megválaszolva: 2011. július 18., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: