Hirdetés
      • Lábfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4éve jártam reumatológián derékfájdalom miatt diagnosis:lumboischialgia subscribe I.u.St.p.no.Scheuermann.Derékfájdalmam AZ utóbbi1évben állandósult de 2hónapja spontân megszünt éd a helyébe állandó lábfájás. lépett ami.leginkább térdhajlatba sugároz és AZ ülés elviselhetetlen a talpam zsibbad combtól lefele húzódik.AZ izomlazitók és fájdalomcsillapitók hatástalanok.Àllva eszek és utazok.Kérem adjon. tanácsot és magyarázatot panaszomra!

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Scheuermann-kór témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Panaszai hátterében több dolog is állhat. Az ún. alagútszindrómáktól kezdve ideghártya gyulladáson át, csontkinövésekig bármi okozhatja panaszát. Azt javaslom keressen fel egy ortopédiai illetve egy ideggyógyászati (idegsebészeti)szakrendelést, ahol különböző vizsgálatokkal pontos diagnózishoz tudnak jutni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 15., 21:24; Megválaszolva: 2011. július 17., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés