• Könyökfájdalom + mellkas nyilallás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom. A kerdesem a kovetkezo lenne: Meg a tel folyaman eros konyokfajdalmam volt nehany napig a bal karomban. Valoszinuleg megeroltettem vagy meguthettem. De par nap utan megszunt. Egesszen a mult hetig amikoris ujbol jelenkezett a konyokfajdalom, azonban most egyaltalan nem vegeztem semmilyen megterhelo munkat amivel megeroltettem volna. Azonban mostmar a konyokfajdalom mellet a bal oldali melkasom nyilaldosik, es ilyenkor rosszuleterzes fog el. Ez a konyokfajdalom es a tobbi tunet is tart 1-2 nappig aztan megszunik. Majd egy het mulva megint jelenkezik. Kulon a tunetek nem jelenkeznek csakis egyszerre. Tehat ha nem faj a konyokem akkor minden okes. Ha faj akkor a melkasom is nyilaldosik. Kerdesem: a szivemmel lehet a gond vagy valami egyeb a baj forrasa.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a könyökfájdalom témában

        Kedves Kérdező! Mozgásszervi oka a legvalószínűbb, lehet, hogy a könyökfájdalom miatt van egyfajta kényszertartás, és a mellkasi izomzat is érintett, de ez nem zárja ki, hogy kardiológiai probléma nem áll fenn. Én azt javaslom, hogy a háziorvosnál történjen egy rutin fizikális vizsgálat, EKG, ez alapján a probléma oka jól behatárolható.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 14., 08:44; Megválaszolva: 2011. július 15., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: