• Mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr, Édesanyám gyakran panaszkodik arra, hogy milyen gyenge a karja, ezt annak tudtuk be, hogy teniszkönyöke van. 3 napja felfedezte, hogy az egyik felkarján csomók vannak, több is, de olyan 5-6 mm-esek, kicsit oetyhüdt az izma, érzékenyek voltak, de 2 napja nem említette. Igazából nincsenek (hála Istenek) tünetei, csak sok görcs. Lehet izomgörcs is? Nagyon szépen köszönöm a segítségét, szép napot!

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a mozgásszervi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Lehet itomgörcs is, vagy a bőr alatti zsírszövetnek is lehet ritkán a gyulladása, ez az ún. panniculitis. Ha nem okoznak fájdalmat, illetve gyulladást a szervezetben, akkor nem kell vele foglalkozni.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. július 03., 21:49; Megválaszolva: 2011. július 05., 13:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés