• Lábszár probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor, 5 hete elmentem step erobikra utana haza tekertem biciklivel meg a hatamon egy nehez taskaval.Masnap reggel felkeltem es eros fajdalom volt a vadlimba.3 nappal kesobb elmentem az orvoshoz es ok elkultek vervizsgalatra meg ultrahangra es mondtak hogy nincsen trombizisom csak egy veromleny van az izmom kozott utana haza kuldtek pihenni mindig mikor ra allok a labamra akkor a vadlim bedagad meg 4 het utan a labfejem is.3 heten is volt ultrahangom de akkor se talaltak trombozist. A 3dik het elejen elmenten magan fiziko terapiara es ott a holgy elkezdte lazitgatni a labamat ami utana meg rosszab lett.Nem tudjak mi a bajom most varok MRIre. Ok azt mondtak eloszor izom huzodas v szakadas.En ugy kezelem mint egy izom huzodast de nem akar javulni.Mar arra gondoltam hogy meghuztam a hatam az edzes utan azzal a nehez taskaval ami a hatamon volt.Es egy ideg a hatambol kisugaroza a vadlimhoz. Koszonom elore is valaszat. Maria

        Dr. Bogdán Aurél válasza a lábszár fájdalom témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Elmondásai alapján részleges izomszakadásra, vagy izomgyulladásra gondolok. Ennek eldöntésében segítségre lesz majd az MRI is. Fontos, hogy addig is, míg a vizsgálat elkészül, ne terhelje nagyon a végtagot, fáslizza, kenegesse nem szteroid gyulladáscsökkentő kenőccsel. Az MRI után pedig azonnal menjen vissza kontrollra.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 21., 10:40; Megválaszolva: 2011. június 22., 23:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: