• Gerincferdülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint egy éve gerincferdülésem van.Voltam orvoshoz és kezelésem is volt két hétig de nem segitett sokat.Szeretném az önök véleményét kérdezni hogy mit javasolnának,mit kéne tennem??Uszni is jártam mert azt mondtak hogy az jo.Baloldalra dülök és a jobb oldalamon a csipő felett van egy kis bemélyedeés ,de viszonylag eléggé látszik,és ennek az érdekében szeretnek tenni valamit.Még csak 15 éves vagyok és ugy gondolom hogy ezen még lehet javitani.Amikor nem figyelek oda magamra,akkor rossz a testtartásom is,mindig a szüleim mondják,hogy egyenesedjek ki.Eddig nem éreztem magamon semmit,de mostanaban a mélyedésnel olyan furcsa valami.Kérem mondja el ,hogy mi az ön véleménye,kérem tanácsoljon valamit mit kéne csinálnom.Előre is köszönöm válaszát-

        Dr. Boros Miklós válasza a gerincferdülés témában

        Tisztelt Kérdező! A legfontosabb a naponként végzett gerinctorna és az úszás. A gerinc melletti izmok megerősítése a legfontosabb feladat. Amennyiben az életmódján nem változtat és a rendszeres gyógytornát nem végzi magától a helyzet nem fog javulni. Kérje gyógytornász segítségét.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 09., 14:00; Megválaszolva: 2011. június 13., 20:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés