Hirdetés
      • Csontkinövés?!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kihez fordulhatnék a problémámmal? Mitől alakulhat ki? Volt 14 éves koromban volt egy komoly biciklis balesetem mikor a bal kezem műtötték és egyéb komplikációk is felmerültek de a jobb kezem akkor nem volt rossz. Semmi bajom nem volt. Előfordulhat, hogy a balesetben megsérült csak akkor nem volt ez észrevehető? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: D. Ádám

        Dr. Bogdán Aurél válasza a csontkinövés témában

        Vizsgálat nélkül nem lehet pontos választ adni. Ha ténylegesen csontkinövése van, az több mindentől kialakulhatott. A balesetből adódóan is létrejöhetett, de nagyobb a valószínűsége, hogy megerőltetés, gyulladás, vagy genetikai okok vezettek kialakulásához. Azt javaslom, hogy keressen fel egy traumatológiai, vagy ortopédiai szakrendelést, ahol vizsgálatokkal kiderítik mi okozta és a megfelelő terápiát is megmondják.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 09., 13:26; Megválaszolva: 2011. június 13., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés