• mi lehet ez?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Férjemnek egy hónapja ágyék tájékon szúró, kellemetlen érzése van. Ez egy nagyobb emelés után jött elő , ami később enyhült, majd egy újabb nehéz emelés után visszatért. Pár hónappal ez előtt is jelentkezett ez már nála. de akkor kb. kettő hét múlva el is múlt.Kérdésem, hogy mi lehet ez, és kell e orvosi segítséget kérnünk. Köszönettel:egy aggódó feleség!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a ágyéki fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Leginkább mozgásszervi eredet merül fel, ennek kivizsgálásában reumatológus tud segíteni. Előfordul, hogy megerőltetés hatására alakul ki, ha ez negatív, urológiai vizsgálat történjen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. június 01., 10:30; Megválaszolva: 2011. június 02., 09:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés