Hirdetés
      • Térd fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktorúr! Terheléskor a jobb térd külső részén fájdalom jelentkezik. A fájdalom folyamatosan erősödik, kb. 10-15 perc futás után kezdődik. A fájdalom kb 3 nap pihentetés után teljesen elmúlik. Ennek mi lehet az oka? Több pihentetéssel ez kezelhető, vagy szükséges orvosi vizsgálat esetleg műtét? Ezen a térdemen már végeztek artroszkópos műtétet, akkor egy porc darabot távolítottak el. Előre is köszönöm a segítséget. üdvözlettel, Sárvári Gergő

        Dr. Bogdán Aurél válasza a Térdfájás témában

        Vizsgálat nélkül nehéz megfelelő választ adni. Elmondása alapján feltehetőleg megint a porc lehet érintett. Azt javaslom, hogy első körben pihentesse és szedjen valamilyen recept nélkül kapható porcerősítőt. Ha 1 hónap alatt nincs jelentős javulás, akkor keressen fel egy ortopédiai vagy traumatológiai szakrendelést.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 30., 18:28; Megválaszolva: 2011. június 01., 20:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: