Hirdetés
      • Vállfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Pár napja arra ébredtem hogy a jobb vállam. Utána az egész kezem elkezdett fájni.De tudom mozgatni,napközbe gyengül,de viszont reggelre szintén nagyon fáj.A váll felső részén ha megnyomom ott érzem a fájdalmat,és mintha gyulladt lenne.Elmentem orvoshoz aflamint írt fel és 2 hét múlva kell visszamennem,és ha fáj még akkor tovább küld.Ha tényleg be van gyulladva akkor lehet masszírozni? A gyógyszertárba ajánlották a dolgit krémet hogy avval kenegessem. A fájdalom 4.nap után mentem orvoshoz ez 18.-án volt és még 2 hét .Hogy tudom csillapítani a fájdalmat,és mi lehet ez? Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Bogdán Aurél válasza a vállfájdalom témában

        A masszírozás most nem tanácsos. Vérbőséget okoz és ez a szintén vérbőséggel járó gyulladást csak fokozhatja. A legfontosabb dolog a pihentetés és a gyulladáscsökkentő szedése. A kenőcs használata is jó hatású, de ezt nem kell belemasszírozni a vállba, csak kenje rá és hagyja magától beivódni.


        Dr. Bogdán Aurél
        traumatológus, ortopédus

        Dr. Bogdán Aurél
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 19., 08:01; Megválaszolva: 2011. május 21., 09:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: