• Combizületi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amatőr szinten triatlonozok 2 éve, és hosszútávú triatlon/futó versenyeken indulok főleg, idén is ez a cél. Fél éve vettem új futócipőt, és azóta a hosszabb futások alkalmával (félmaraton vagy hosszabb) vagy görcsöt vagy húzódást éreztem a lábamba, de ez mindig elmúlt. 3 hete voltam egy hosszab futáson, utána 5-6 napos pihenő után, mikor újra futni mentem úgy húzódott a bal combom, minden lépésnél, hogy abba kellett hagynom 1 km után, annyira fájt. Nem izomláz, az elmúlik 2-3 nap alatt, és érdekes, hogy normál sétánál, gyaloglásnál nem fájt..úszni és kerékpározni is jártam, és ott se fájt..csak a futásnál..kentem már mindenféle krémmel, hol jobb, hol rosszabb. Lehet a cipővel volt a gond? Hogy máshogy terheltem benne a lábam és valahogy így az izületek rosszul mozogtak?Mindenesetre 1 hete vettem új futócipőt, ez érzésre is sokkal jobb, de a fájdalom még nem múlt el, gondolom ennek kell idő...Ha nem múlik, milyen orvoshoz érdemes menni vele?

        Dr. Szamosi Szilvia válasza a izomfájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Valószínűleg izom, vagy ínhúzódásról van szó a leírás alapján. Ha az új cipő mellett sem múlik a panasza, ortopédiai rendelést keressen fel elsősorban!


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 11., 10:26; Megválaszolva: 2011. május 14., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés