• Törés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én vagyok megint akinek a lába tört sípcsont, külboka, szárkapocscsont, már írtam 2 szer és most azt szeretném megkérdezni hogy a sérült lábam a jobb combomnál vékonyabb 3-4 cm el mint a bal lábam és ez mért van vagy ez baj vagy a gipsz miatt hogy bevolt gipszelve de csak térdig volt majdnem be gipszelve a gipsz miatt vagy nem tudom mi miatt fogyott le a jobb lábam a combomnál ha lehet minél előbb tessék már válaszolni: Előre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a törés utáni izomsorvadás témában

        Kedves Kérdező! Nagy valószínűséggel a két combja közti különbség abból adódik, hogy a törés miatt a jobb lábát nem mozgatta, ezért az izmok sorvadtak. Ettől nem kell megijedni, ha újra használja a lábát, jár rajta, akkor a különbség eltűnik!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 07., 20:59; Megválaszolva: 2011. május 09., 13:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: