• Véraláfutás: okozhatja légkondi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A bal felkarom egy reggel minden egyéb megerőltetés nélkül elkezdett fájni, annyira, hogy már aznap nem tudtam kinyújtani. Ez egy pénteki napon volt, a munkahelyemen ahol légkondicionált hűtés van, ezért orvoshoz már nem tudtam elmenni. A gyógyszertárba vettem rá egy Diclac nevezetű krémet amivel kenegettem, a gyógyszerész ajánlotta. Másnapra elkezdett belilulni a karom és a harmadik nap már az egész felkarom véraláfutásos volt. (csak a karom belső fele). A fájdalom már másnapra elkezdett alábbhagyni és már mozgatni is tudtam a karomat. A véraláfutás most már sárgás színbe váltott és elkezdett halványodni, most a hetedik napnál járok. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet az oka annak, hogy elkezdett fájni a karom? Esetleg a légkondi, vagy más ok miatt? Illetve mi lehet az oka annak, hogy elkezdett belilulni a karom? Forduljak-e orvoshoz még akkor is, ha már múlóban van a véraláfutás?

        WEBBeteg szakértő válasza a véraláfutás témában

        Tisztelt Kérdező! A véraláfutás szépen fel fog szívódni, de azért ha nem érte semmiféle ütés, egyéb a karját, akkor érdemes volna kivizsgáltatni, hogy mitől keletkezett, van-e esetleg véralvadási zavar, vérzékenységre utaló eltérés. A karfájdalom oka lehet a légkondi, de egyéb meszesedés is. Ha nem múlik, azt is meg kellene mutatni reumatológusnak.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 05., 19:22; Megválaszolva: 2011. május 10., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: