Hirdetés
      • Mellkasi nyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám az, hogy nagyjából november óta a mellkasom bal oldalán, az utolsó bordaív mögött 'idegen test érzésem' van (mintha egy buborék lenne ott). Egyáltalán nem fáj, de állandóan érzem, kivéve, ha ülök és kissé meggörnyedek. A mondott helyen a mellkasomon lévő bőr is érzéketlenebb mint a másik oldalon, bár zsibbadást/zsibogást nem érzékelek. Időnként a nyomásból lokális zsibbadás lesz és az oldalamon keresztül egészen a hátamig "nyilall" ki ez a zsibbadás. Orvosnál voltam már vele, B6 vitamint kaptam. Az orvosom feltételezte, hogy az idegekkel van valami probléma. Mivel nem szűnt meg a dolog a bevett vitaminok ellenére, ma újra elmentem az orvoshoz. Ezúttal mellkasröntgenre küldött volna, de mielőtt elmondhatta volna, hogy mi az ötlete, kiderült, hogy probléma van a TB-mmel, szóval amíg a hivatalokat járom, gondoltam felteszem a kérdésem itt is. Mi lehet ez a dolog? Eléggé nyugtalanít. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A leírás alapján főleg mozgásszervi oka lehet, akár a bordaközti izom meghúzódása vagy bordaközti ideg becsípődése. Persze pontosat látatlanban nem tudok mondani. Gerinctorna javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 05., 12:46; Megválaszolva: 2011. május 06., 09:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: